Twee trouwfotografen op jullie bruiloft. Dat heeft veel voordelen!

Twéé trouwfotografen op jullie bruiloft. Dit is waarom:

Twee fotografen betekent twee keer zo veel ogen, twee keer zo veel oplettendheid en bovenal: twee keer zo veel standpunten voor de foto's van jullie mooiste dag.

We maken al vele jaren samen trouwreportages, zijn al meer dan 35 jaar bevriend en kennen elkaar dus door en door. Daar hebben jullie profijt van tijdens jullie trouwdag! Want doordat we zo super op elkaar zijn ingespeeld, weten we van elkaar precies wat we aan het doen zijn op elk moment van de trouwdag.

Bijvoorbeeld tijdens de ceremonie: terwijl de één zich richt op het bruidspaar, houdt de ander zich bezig met de reacties van familie en vrienden. Zo missen we niets van de belangrijke momenten en fotograferen we ook alle andere spontane, grappige, ontroerende of gewoon leuke dingen die voorvallen tijdens jullie trouwdag.

Als we jullie héle dag fotograferen, begint het voordeel van twee fotografen natuurlijk 's morgens al bij de voorbereidingen thuis. Eén van ons start bij de bruid, de ander bij de bruidegom. Zo hebben jullie naderhand van elkaar een mooie reportage van die eerste (nerveuze? :)) uren, iets waar je anders niets van meekrijgt.

Twee trouwfotografen op jullie bruiloft. Dat heeft veel voordelen!

Ook de 'First Look' is met twee fotografen natuurlijk veel beter in beeld te brengen dan met één. De reactie van jullie allebei wordt door ons vakkundig vastgelegd.

Buiten de officiële ceremonie en de mooie trouwfoto's op locatie die we gaan maken, kunnen we gedurende de rest van de dag onze aandacht verdelen tussen de 'must have' foto's en de meer 'candid' fotografie. Zo krijgen jullie een super leuke mix van foto's die écht het verhaal van de dag vertellen, elke keer dat jullie de foto's bekijken. Ook is er, doordat we met z'n tweeën zijn, veel meer tijd om te letten op de soms kleine maar niet minder belangrijke details en die dan ook met zorg te fotograferen. 

Maar dat is toch veel duurder?

Nee hoor! Als je voor Logo Trouwfotomakerij kiest voor de fotografie op jullie trouwdag, kost dat helemaal niet méér dan wanneer je slechts één fotograaf zou boeken. Kijk maar.

Roxanne en Christophe
Roxanne en Christophe Vanaf de eerste kennismaking waren wij al vrij positief dat het op onze trouwdag goed zou komen! Wij zijn heel blij met onze keuze en raden dan ook iedereen Logo Trouwfotomakerij aan!

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Klik op de fotostrook om veel meer voorbeelden van ons werk als trouwfotografen te bekijken.

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Utrecht, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament