Je trouwreportage in zwart-wit foto's

Kleur is prachtig, en kleur blijft het uitgangspunt van al onze trouwreportages. Maar wat nu als jullie het juist veel mooier vinden om alle foto's ook in zwart-wit uitgevoerd te hebben? Of alléén zwart-wit? Ook dan zijn wij jullie graag van dienst!
  
Denk ook eens aan een hele mooie supergrote afdruk voor aan de muur. Een zwart-wit foto is dan echt heel mooi en past eigenlijk altijd in je interieur. 

Zorgvuldige nabewerking - ook voor zwart-wit

Een foto bewerken in zwart-wit is bij ons niet domweg een vinkje aanzetten en klaar. Omzetting naar zwart-wit vereist zorgvuldige bewerking voor elke foto afzonderlijk. Daarom geven wij standaard niet alle foto's (naast de gewone kleurbewerking) ook in zwart-wit uitvoering. Wél maken we altijd enkele voorbeelden zodat jullie kunnen zien wat het effect is. 

Als jullie achteraf graag de hele reportage óók in zwart-wit willen hebben, maken we graag een prijsopgave voor jullie. Het gaat echt niet om kapitalen, maar de kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal foto's.

Willen jullie eigenlijk een reportage alléén in zwart-wit? Ook dat kan natuurlijk. We geven je graag advies en informatie. Neem eens contact op!

Roxanne en Christophe
Roxanne en Christophe Vanaf de eerste kennismaking waren wij al vrij positief dat het op onze trouwdag goed zou komen! Wij zijn heel blij met onze keuze en raden dan ook iedereen Logo Trouwfotomakerij aan!

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Klik op de fotostrook om veel meer voorbeelden van ons werk als trouwfotografen te bekijken.

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Utrecht, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament