Na jullie bruiloft...

Nadat we jullie bruiloft hebben vastgelegd, begint voor ons een ander deel van het werk aan jullie trouwreportage. Het selecteren en zorgvuldig bewerken van alle foto's is een essentieel onderdeel van ons werk en kost ook de meeste tijd.

Selectie van de beste momenten

Na een lange dag vol emoties en bijzondere momenten, keren we terug naar onze studio met duizenden ruwe foto's. Het eerste wat we doen (na het maken van backups natuurlijk), is de selectie van de beste beelden maken. De essentiële momenten, emotionele hoogtepunten en natuurlijk de 'officiële fotoshoot' die jullie verhaal het beste vertellen.

Kleurcorrectie en belichting

Wij maken de foto's in het zogenaamde 'RAW'-formaat. Dit betekent dat de camera zich niet bemoeit met de afwerking en dat biedt ons maximale mogelijkheden om elke foto de juiste kleurcorrectie en belichtingsaanpassingen te geven. We besteden veel tijd om ervoor te zorgen dat elke foto de juiste balans heeft, zodat de kleuren en lichte en donkere delen natuurlijk zijn. Zo krijg je foto's die weergeven 'zoals het was'. Want dat is onze stijl. Tijdloze beelden van de hoogste kwaliteit.

Retoucheren en optimaliseren

Soms zijn er kleine onvolkomenheden die kunnen worden aangepakt. Denk aan ongewenste schaduwen, vlekjes, of andere kleine oneffenheden. Deze worden professioneel geretoucheerd. Ook weer tijdrovend, maar echt de moeite waard.

Creatieve bewerking

Afgezien van technische verbeteringen, kunnen we ook een 'creatieve touch' toevoegen. Sommige foto's lenen zich bijvoorbeeld heel mooi voor een zwart/wit-versie, een cinematic look of een aanpassing van de compositie voor een nog dramatischer effect. Dergelijke speciale bewerkingen maken we altijd als extraatje, je krijgt dus ook altijd de normale versie van de foto. Vaak krijgen we naar aanleiding van die extra specials ook verzoekjes om nog wat andere foto's ook zo te bewerken - en dat doen we dan natuurlijk graag!

Het hele proces van het selecteren en bewerken van de foto's vergt tijd en aandacht voor detail. Het eindresultaat is niet zomaar een verzameling beelden, maar een emotioneel geladen verhaal dat de essentie van jullie speciale dag vastlegt.

Dus: terwijl jullie vol spanning wachten op de uiteindelijke foto's van jullie bruiloft, weet dan dat we achter de schermen hard werken om ervoor te zorgen dat elk moment perfect wordt vastgelegd en prachtig wordt gepresenteerd. Het wachten is de moeite waard, want de herinneringen zijn voor altijd!

Nadine en Walter
Nadine en Walter Vandaag de foto's gekregen ze zijn echt prachtig geworden. Ik kan iedereen Logo Trouwfotomakerij dan ook zeker aanbevelen voor een bruiloft of andere fotosessie!

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Klik op de fotostrook om veel meer voorbeelden van ons werk als trouwfotografen te bekijken.

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Utrecht, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament