Trouwfotomakerij - Professionele trouwreportages door 2 fotografen

Wat als...

Dit is een pagina vol "doemscenario's", maar we willen jullie graag de zekerheid geven dat wij echt overal aan gedacht hebben!

Wat als jullie apparatuur stuk gaat tijdens onze trouwdag?

Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren met een van onze camera's, maar dan hebben we altijd voldoende apparatuur bij ons om de reportage gewoon te maken. Jullie zullen er niets van merken!

Wat gebeurt er als wij ziek zijn of om een andere dringende reden de bruiloft uitstellen?

We gaan er vanuit dat er wel heel wat aan de hand moet zijn voor jullie je eigen bruiloft zouden uitstellen. Om die reden is het antwoord op deze vraag: "dan gebeurt er wat ons betreft niets".

Op het moment dat jullie een nieuwe datum hebben gekozen, horen we dat graag zo snel mogelijk. We gaan dan jullie bruiloft alsnog vastleggen, aangenomen dat we voor die datum niet al een andere boeking hebben staan. Mocht het gebeuren dat wij op jullie nieuwe datum al geboekt zijn, dan krijgen jullie de aanbetaling van ons terug en vervalt de boeking. 

Wat als jullie ziek zijn op onze trouwdag?

Het moet wel héél erg mis zijn voor we wegens ziekte zouden afzeggen. Maar áls het zo ver zou komen, hebben we voldoende collega's in ons netwerk waar we in zo'n geval een beroep op kunnen doen.

vraag een gratis en vrijblijvende kennismaking bij jullie thuis aan

of

vraag eerst een vrijblijvende offerte op maat aan

Vandaag de foto's gekregen ze zijn echt prachtig geworden. Ik kan iedereen Trouwfotomakerij dan ook zeker aanbevelen voor een bruiloft of andere fotosessie!
- Nadine en Walter
Je vindt ons ook op:
Je vindt ons ook op:

Zoek in deze website

Trouwfotomakerij • Vlietwaard 382 • 1824 LS Alkmaar
 072 - 56 26 910 WhatsApp
 info@trouwfotomakerij.nl
KVK 55752772 • BTW nr. NL002066322B15

Privacyverklaring  •  Algemene Voorwaarden