Een verlovings- of 'engagement shoot'

Voor je gaat trouwen, moet je wettelijk in ondertrouw (het officiële verloven). Dat is nogal een formele en eigenlijk saaie toestand; je kunt het zelfs compleet online regelen tegenwoordig. Daarom vieren de meeste aanstaande bruidsparen ook hun verloving, in grote of kleine kring, met vrienden en familie of gewoon lekker samen.

Hoe je het ook aanpakt, een mooie fotoshoot als blijvende herinnering aan deze grote stap in jullie leven past daar heel mooi bij.

Een fotoshoot waarbij het écht alleen om jullie gaat, waarmee jullie liefde voor elkaar wordt vastgelegd in mooie ongedwongen foto's. Die foto's kun je vervolgens ook weer gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart!

Hoe gaat dat, zo'n verlovingsshoot?

Samen met jullie plannen we een mooie dag en zoeken we mooie plekken uit om foto's van jullie te maken waar de liefde voor elkaar van afspat! Dat kan bijvoorbeeld een mooie locatie in de natuur of in een stad of dorp zijn, maar ook plekken waar jullie hele speciale herinneringen aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan foto's in de kroeg waar jullie elkaar voor het eerst 'wel zagen zitten', of waar de eerste zoen werd uitgewisseld. Gedurende de uren dat we bij jullie zijn voor de foto's zijn we natuurlijk niet aan één plek gebonden, dus laat je fantasie alvast de vrije loop!

Niet trouwen, maar wel een 'love-shoot'

Natuurlijk, dat kan ook! Een mooie professionele fotoserie van jullie samen, of met jullie gezin, op mooie locaties - wij zijn er voor in!

Kosten - en wat krijgen jullie dan

Een verlovingsshoot (of loveshoot) duurt normaal gesproken zo'n 2 à 3 uur, en kost bij Logo Trouwfotomakerij € 350,- inclusief alle kosten van nabewerking, digitale aflevering van alle door ons geselecteerde en bewerkte foto's en grote (20 x 30 cm) professionele afdrukken van de 5 foto's die jullie het mooist vinden. 

€ 150,- korting op de trouwfotografie

Als jullie naar aanleiding van jullie ervaringen tijdens de verlovingsshoot besluiten ons ook te boeken voor jullie bruiloft*), dan krijgen jullie € 150,- korting op de prijs van de trouwfotografieDaar bovenop hebben jullie dan alvast wat ervaring met ons als fotograaf, waardoor het op jullie trouwdag meteen een stuk minder onwennig is, het poseren en die camera's voortdurend op je gericht...

Laten we een afspraak maken!

Vul onderstaand formuliertje in en we nemen snel contact op om een afspraak te maken voor een mooie loveshoot. Als je liever zelf even een mailtje stuurt of de telefoon pakt is dat natuurlijk ook helemaal goed. Tot gauw!

*) onder voorbehoud van beschikbaarheid op de door jullie gekozen trouwdatum

Ja, wij willen zo'n loveshoot laten maken door jullie. Neem snel contact met ons op!

Velden met een * zijn verplicht
Trouwfotomakerij - Loveshoot of verlovingsshoot? Neem vandaag contact op!
Annemarie en Ruud
Annemarie en Ruud Heel blij met onze keuze voor jullie als fotografen op onze bruiloft. Het was heel fijn om jullie erbij te hebben en wij gaan zeker nagenieten met de prachtige foto's!

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament

Logo Trouwfotomakerij is aangesloten bij
Stichting Trouwbranche Nederland
Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Alle foto's op deze website zijn gemaakt door Trouwfotomakerij en mogen niet zonder toestemming elders worden gebruikt.