Logo Trouwfotomakerij - professionele trouwfotografie

Twee fotografen, is dat nou nodig?

Tijdens een van onze kennismakingsgesprekken kwam dit zomaar ter sprake; het bruidspaar had zich afgevraagd of ze ons moesten benaderen, omdat ze een niet zo heel uitgebreide bruiloft zouden hebben. De afweging was toen of twee fotografen dan misschien wat veel zou zijn?

Dat zou natuurlijk best iets kunnen zijn wat bij jullie ook speelt, dus daar willen we dan graag iets over zeggen.

Zonder iets af te willen doen aan de kwaliteit van onze solo-opererende collega's, is het natuurlijk wel zo dat een fotograaf maar op één plek kan zijn en haar of zijn camera maar op één onderwerp kan richten. Doordat wij met z'n tweeën werken, kunnen we allebei op belangrijke momenten verschillende hoeken en mensen vastleggen. Terwijl de één zich richt op jullie (bijvoorbeeld tijdens de ceremonie) kan de ander de reacties en emoties van jullie familie en vrienden vastleggen. Of we jullie héle dag fotograferen of alleen gedurende een paar uur; wij zijn allebei constant bezig alle gebeurtenissen vast te leggen, zodat jullie een reportage krijgen die het hele verhaal vertelt; de belangrijke momenten en situaties, maar ook alles wat zich daar omheen afspeelt. 

Dat begint al bij de voorbereidingen bij jullie thuis! Jullie hebben allebei jullie eigen fotograaf tijdens die eerste uren, zodat je later van elkaar kunt zien hoe de ochtend is verlopen. Vanaf het moment dat jullie elkaar voor het eerst weer zien (waar wij ook weer van beide kanten foto's van maken!) zijn wij constant bij jullie om alles zeer uitvoerig vast te leggen. Dit alles volgens ons credo: "van foto's heb je er nooit te veel"!

Toch liever één fotograaf, en/of een beperkt aantal uren?

Dat kan natuurlijk ook! Ook dan zullen we zorgen dat jullie absoluut supermooie foto's van jullie trouwdag krijgen. Kijk vooral even op de pagina met prijsinformatie wat de opties zijn.

Prijs: € 2.395,-

• inclusief álle kosten!

OF

• Eén fotograaf: € 140,- per uur fotografie
• Twee fotografen: € 190,- per uur fotografie
• Reiskosten: € 0,40 per kilometer (achteraf te berekenen)
Optioneel: luxe fotoalbum vanaf € 200,-

Creativiteit, passie en vakkennis in trouwfotografie.

Beste Bart en Martin,

We genieten elke dag nog na van de prachtige foto's. Wat ben ik blij dat we voor jullie hebben gekozen als fotografen op onze bruiloft. We willen jullie daarom nogmaals bedanken voor de geweldige dag en wij raden jullie bij iedereen aan. Relaxt, vertrouwd, gezellig en niet te vergeten: Top werk.


Jens en Agnes

 info@trouwfotomakerij.nl  •   06 - 111 02 999  •   072 - 56 26 910

Je vindt ons ook op:

Privacyverklaring  •  Reset cookietoestemming  •  Algemene Voorwaarden
"Only photography has been able to divide human life into a series of moments, each of them has the value of a complete existence."
Eadweard Muybridge
Privacyverklaring  •  Reset cookietoestemming  •  Algemene Voorwaarden
"Only photography has been able to divide human life into a series of moments, each of them has the value of a complete existence."
Eadweard Muybridge