Trouwfotomakerij - Trouwen in Alphen aan den Rijn - Avifauna als fotolocatie!

Trouwen in Alphen aan den Rijn

Wij fotograferen bruiloften door het hele land (en ook daarbuiten, neem vooral even contact op voor jullie destination wedding!) dus zeer zeker ook in Alphen aan den Rijn - dat is immers een thuisbasis van Logo Trouwfotomakerij. De mooiste parken (wel eens aan Avifauna gedacht?), de binnenstad, we kennen het door en door. 

Voor mooie trouwshoots op locatie is de Zegerplas en het gebied van de Kromme Aar dichtbij, en ook het Bospark leent zich uitstekend als decor voor de mooiste trouwfoto's, ongeacht het jaargetijde. 

Kennismaking aanvragen
gratis en vrijblijvend, bij jullie thuis

Roxanne en Christophe
Roxanne en Christophe Vanaf de eerste kennismaking waren wij al vrij positief dat het op onze trouwdag goed zou komen! Wij zijn heel blij met onze keuze en raden dan ook iedereen Logo Trouwfotomakerij aan!

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament

Logo Trouwfotomakerij is aangesloten bij
Stichting Trouwbranche Nederland
Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Alle foto's op deze website zijn gemaakt door Trouwfotomakerij en mogen niet zonder toestemming elders worden gebruikt.