Trouwfotomakerij - Professionele trouwreportages door 2 fotografen

Wat als...

Je moet er niet aan denken, maar er kan natuurlijk altijd iets zijn dat roet in het eten dreigt te gooien. Maar wij zijn echt óveral op voorbereid!

Wat als onze apparatuur stuk gaat tijdens jullie trouwdag?

Geen zorgen: we zijn met z'n tweeën maar we hebben apparatuur bij ons voor wel vier fotografen! Het blijft techniek en er kan daarom altijd iets gebeuren met een van onze camera's, maar dan hebben we dus altijd voldoende apparatuur bij ons om de reportage gewoon te maken. Jullie zullen er niets van merken! Ook hebben we alle voorzorgsmaatregelen getroffen om absoluut zeker te weten dat er nooit foto's verloren gaan.

Wat gebeurt er als jullie ziek zijn of om een andere dringende reden de bruiloft uitstellen?

We gaan er vanuit dat er wel heel wat aan de hand moet zijn voor jullie je eigen bruiloft zouden uitstellen. Om die reden is het antwoord op deze vraag: "dan gebeurt er wat ons betreft niets".

Op het moment dat jullie een nieuwe datum hebben gekozen, horen we dat graag zo snel mogelijk. We komen dan op de nieuwe datum jullie trouwdag vastleggen, aangenomen dat we voor die datum niet al een andere boeking hebben staan. Mocht het gebeuren dat wij op jullie nieuwe datum al geboekt zijn, dan krijgen jullie de aanbetaling van ons terug en vervalt de boeking. In zo'n geval kunnen we jullie ook nog helpen om een echt goede vervanging te vinden!

Wat als wij ziek zijn op jullie trouwdag?

Het moet wel héél erg mis zijn voor we wegens ziekte zouden afzeggen. Maar áls het zo ver zou komen, hebben we voldoende collega's in ons netwerk waar we in zo'n geval een beroep op kunnen doen. 

Wat als het slecht weer is op jullie trouwdag?

In de voorbereidingen hebben we al met jullie besproken dat het goed is om een 'Plan B' te hebben voor de officiële trouwshoot. Want die mooie open plek in het bos of dat plein in de stad heeft misschien wel de voorkeur, maar als het met bakken uit de lucht komt, is dat geen optie. Een mooie locatie ergens 'binnen' is dan een must. En hou vooral in gedachten dat het niet echt vaak zo is dat het de héle dag maar blijft regenen - er is áltijd wel een moment dat we even naar buiten kunnen om wat mooie foto's te maken!

Kennismaking aanvragen
gratis en vrijblijvend, bij jullie thuis

Rick en Pjotr
Rick en Pjotr Mocht je op zoek zijn naar een goede betrouwbare fotograaf raad ik Logo Trouwfotomakerij van harte aan!

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament

Logo Trouwfotomakerij is aangesloten bij
Stichting Trouwbranche Nederland
Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Alle foto's op deze website zijn gemaakt door Trouwfotomakerij en mogen niet zonder toestemming elders worden gebruikt.