Alles over de foto's die wij maken van jullie mooiste dag

De vragen die wij als trouwfotograaf vaak horen - en de antwoorden

Hoeveel foto's worden er gemaakt?

Veel meer dan jullie er uiteindelijk krijgen, maar dat is omdat we van veel belangrijke momenten series 'schieten' waar we dan later de beste beelden uit kiezen. Hoeveel foto's jullie uiteindelijk zullen krijgen is niet exact te zeggen, maar je kunt rekenen op tussen de 500 en 800 foto's voor een reportage die de hele dag duurt. 

Worden er ook groepsfoto's gemaakt?

Jazeker, dat is altijd wel een vast onderdeel van een trouwdag. Hoe dat er precies uit zal zien verschilt per bruidspaar. Soms gaat het om één grote groepsfoto met alle familie, vrienden en andere gasten, en een andere keer zijn het heel veel verschillende opstellingen van kleinere groepjes.

Als dat laatste het geval is, adviseren we jullie een ceremoniemeester aan te stellen die alle mensen goed kent en die bij het maken van die groepsfoto's assisteert om de juiste mensen op het goede moment bij elkaar te roepen. 

Realiseer je ook dat het maken van groepsfoto's voor jullie best vermoeiend kan zijn, dus denk goed na over hoevéél je er wilt maken.

Wat nou als jullie niet van poseren houden?

Geen enkel probleem! Onze stijl is juist om jullie en de bruiloftsgasten te fotograferen zoals jullie zijn. We kunnen wel stellen dat we in staat zijn jullie in no-time ontspannen voor de lens te krijgen, óók bij het maken van de "officiële" foto's. 

Waarschijnlijk loop je niet elke dag in zo'n trouwjurk of kostuum rond en is gefotografeerd worden ook geen dagelijkse bezigheid. Dat weten we en daar kunnen we heel goed mee omgaan. Niets moet, alles mag en als de foto's klaar zijn horen we eigenlijk altijd de reactie "echt zoals wij zijn". En daar gaan we voor!

Trouwfotomakerij - Alles over de foto's

Wat is een 'sneak peek'?

Met die term bedoelen we dat we binnen 24 uur na jullie bruiloft ongeveer 30 volledig bewerkte foto's naar jullie sturen die jullie dan bijvoorbeeld op social media of in e-mails kunnen gebruiken om de wereld te vertellen dat jullie getrouwd zijn - én natuurlijk om alvast wat te zien van al die foto's die wij op jullie trouwdag hebben gemaakt!

Aflevering van de foto's en de online gallery

Bij Logo Trouwfotomakerij krijgen jullie de zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto's gegarandeerd binnen 3 weken na jullie trouwdag op een USB-stick thuisgestuurd. Ook plaatsen we alle foto's van jullie reportage in een online gallery. Deze wordt met een wachtwoord beveiligd, zodat alleen mensen die van jullie toestemming hebben, de gallery kunnen bekijken. Deze gallery blijft gedurende 1 jaar na jullie trouwdag online beschikbaar. 

Zelf de foto's bewerken. Kan dat?

Nee, wij geven geen 'ruwe beelden' (of 'RAW-files' zoals wij ze noemen) af. Wél krijgen jullie natuurlijk alle bewerkte foto's in de hoogste resolutie, zonder watermerken en met alle gebruiksrechten. 

Alles over de foto's die we maken op jullie trouwdag

Jullie trouwfoto's op social media.

Goed idee! Jullie hebben onze formele toestemming om de foto's te gebruiken zoals jullie dat zelf leuk vinden - mits onveranderd, dus zoals ze door ons zijn afgeleverd. We zouden het wél heel leuk vinden als jullie Logo Trouwfotomakerij zouden vermelden als jullie de foto's op bijvoorbeeld Facebook plaatsen. 

Wat wij met jullie foto's doen

Zoals jullie zullen begrijpen zijn wij enorm afhankelijk van beeldmateriaal om nieuwe bruidsparen te boeken. Daarom gebruiken wij mooie foto's uit jullie reportage op onze website en social media. 

Backup

Wij bewaren minimaal 3 jaar álle foto's die wij op jullie trouwdag hebben gemaakt + alle afgeleverde, bewerkte foto's. 

Ornament

Er is nog veel meer te vertellen over onze rol vóór, tijdens en ná jullie trouwdag.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, dan vertellen we jullie er álles over. We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Kennismaken? Vraag het meteen even aan!

Onze "geen enkel risico"-belofte:
De kennismaking bij jullie thuis is vrijblijvend en kosteloos
De gegevens worden uitsluitend gebruikt om een afspraak met jullie te maken voor een kennismaking.
Als jullie onverhoopt besluiten ons toch niet te boeken, worden de gegevens direct gewist.


Agnetha en Roy
Wat zijn we blij dat we voor Bart en Martin hebben gekozen! Van ’s ochtends tot ’s avonds waren ze ongemerkt aanwezig. Mooie en leuke foto’s waar we dagelijks, en hopelijk nog vele jaren lang, met veel plezier naar terugkijken.

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament

Logo Trouwfotomakerij is aangesloten bij
Stichting Trouwbranche Nederland
Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Alle foto's op deze website zijn gemaakt door Trouwfotomakerij en mogen niet zonder toestemming elders worden gebruikt.