Trouwfotomakerij Kortingsactie bij OFM. in Alkmaar

Kortingsactie i.s.m. OFM. in Alkmaar

Bij aankoop van je trouwpak bij OFM. in Alkmaar krijgen jullie een voucher voor 10% korting op de prijs van jullie trouwreportage door Logo Trouwfotomakerij

De OFM. winkel in het Ringers Winkelcentrum in Alkmaar is met maar liefst 1500m² de grootste winkel van deze herenmodeketen. Met de grootste oppervlakte ooit, is het totaalconcept voor mannen meer dan duidelijk zichtbaar.

Bij OFM. kun je terecht voor een ruime collectie trouwpakken. De trouwpakken zijn er in diverse kleuren, van opvallend tot klassiek. Maar ook voor maatwerk ben je bij het OFM. filiaal in Alkmaar aan het juiste adres. Het is de ideale optie voor de man die net dat beetje extra luxe wil, de man die qua pasvorm niet helemaal kan slagen en voor de man die iets aparts wil.

(Let op: deze actie geldt alleen in het OFM.-filiaal in Alkmaar!)

Je vindt OFM. in Winkelcentrum Noorderkade, Noorderkade 122, 1823 CJ Alkmaar. Het telefoonnummer van dit filiaal is 072 - 20 01 471

Wij hebben zo'n voucher, hoe gaat het nu verder?

Als jullie het formulier invullen om ons te boeken, als jullie een offerte aanvragen of een kennismaking aanvragen, kunnen jullie aangeven dat je een kortingsvoucher hebt. Wij verrekenen die dan uiteraard in onze aanbieding. Zo simpel is het!

Agnetha en Roy
Agnetha en Roy Wat zijn we blij dat we voor Bart en Martin hebben gekozen! Van ’s ochtends tot ’s avonds waren ze ongemerkt aanwezig. Mooie en leuke foto’s waar we dagelijks, en hopelijk nog vele jaren lang, met veel plezier naar terugkijken.

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Klik op de fotostrook om veel meer voorbeelden van ons werk als trouwfotografen te bekijken.

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Utrecht, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament