De Trouwfotomakerij Kortingsactie

Kortingsactie i.s.m. Metal Art Sieraden

Wij zijn een leuke samenwerking aangegaan met Metal Art in Alkmaar! Bij aankoop van jullie trouwringen bij Metal Art krijgen jullie een voucher voor 10% korting op de prijs van jullie trouwreportage door Logo Trouwfotomakerij

Unieke sieraden door Metal Art

Bijna alle sieraden bij Metal Art worden gemaakt door Wouter Dijkman, de specialist in het atelier. Wouter is de zoon van Joeri en Mireille, die de basis hebben gelegd van Metal Art. In 1995 zijn zij begonnen met het bedrijf en hebben zij zich gespecialiseerd in het werken met titanium, edelstaal, zwart zirkonium en goud.

Wouter en Mireille gaan graag in gesprek met hun klant om te horen wat de wensen en ideeën zijn. Waar gaat de zoektocht heen? Waar kunnen ze samen met de klant op uit komen? Laat je inspireren als je bladert door hun website, er is zoveel mogelijk...

De specialiteit van Metal Art: exclusieve titanium trouwringen en zwarte trouwringen!

Je vindt Metal Art op de Laat 81, 1811 EC in Alkmaar. De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op de overige dagen werken zij uitsluitend op afspraak. Het telefoonnummer van Metal Art Sieraden is 072-5202112.

Wij hebben zo'n voucher, hoe gaat het nu verder?

Als jullie het formulier invullen om ons te boeken, als jullie een offerte aanvragen of een kennismaking aanvragen, kunnen jullie aangeven dat je een kortingsvoucher hebt. Wij verrekenen die dan uiteraard in onze aanbieding. Zo simpel is het!

Roxanne en Christophe
Roxanne en Christophe Vanaf de eerste kennismaking waren wij al vrij positief dat het op onze trouwdag goed zou komen! Wij zijn heel blij met onze keuze en raden dan ook iedereen Logo Trouwfotomakerij aan!

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Klik op de fotostrook om veel meer voorbeelden van ons werk als trouwfotografen te bekijken.

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Utrecht, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament