Alles over de kennismaking bij jullie thuis

Kennismaking aanvragen met jullie trouwfotografen

Een fotograaf of (in ons geval) twéé fotografen boeken voor je bruiloft doe je niet zomaar. Natuurlijk kun je op de website van fotografen al een beetje zien hoe ze fotograferen, of de stijl van bewerken je aanstaat en of de prijs binnen het budget past. 

Vergis je niet: je trouwfotografen zijn een heel groot deel van jullie trouwdag voortdurend bij jullie. Dan is het toch wel erg fijn als je het met die fotografen kunt vinden.

Daarom vinden wij het aan te raden om ons uit te nodigen om persoonlijk bij jullie thuis te komen kennismaken, óók als jullie nog helemaal niet hebben besloten of jullie ons gaan boeken. 

Ja, wij willen jullie graag ontmoeten

De kennismaking bij jullie thuis is vrijblijvend en kosteloos - Velden met een * moeten worden ingevuld

De klik: heel belangrijk

De dag is al spannend genoeg en dan is het best fijn om in elk geval die fotografen al eens te hebben gezien, ook al was dat al weer een tijdje geleden en relatief kort. Ook in weken vlak voor de bruiloft, waar wij toch ook vaak enkele keren contact met jullie hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het goed dat je al eens echt hebt kennisgemaakt. Dat maakt de communicatie toch weer wat makkelijker. 

Andersom geldt het natuurlijk ook, wij vinden het ook erg leuk om alvast een keer met jullie gesproken te hebben, om een idee te krijgen van wat voor bruidspaar jullie zijn. 

Niet alleen kennismaken

We nemen verschillende complete trouwreportages mee die jullie kunnen bekijken, we nemen een voorbeeld mee van een trouwalbum zoals jullie dat kunnen afnemen en we kunnen uitgebreid aan jullie vertellen hoe we werken en wat jullie van ons kunnen verwachten. Als jullie al een idee van een dagindeling hebben, kunnen we die ook samen doornemen en kunnen we jullie misschien nog wel wat nuttige tips meegeven. Van jullie horen we dan weer graag jullie wensen en verwachtingen, want we zullen altijd ons uiterste best doen om aan alles tegemoet te komen. 

Als de locaties bij jullie huisadres in de buurt zijn, gaan we die na ons gesprek ook nog bezoeken zodat we alvast weten waar we terechtkomen als jullie besluiten ons te boeken.

Trouwfotomakerij - de mooiste foto's van de mooiste dag

Ervaren vraagbaken

Gebruiken, wettelijke dingen, tradities, do's en don'ts, we hebben er heel veel van in ons hoofd zitten. Als we bij een bruidspaar-in-spe op de koffie komen, vinden we het dan ook leuk om ook dat soort vragen te kunnen beantwoorden. 

Al met al is ons bezoekje meer dan zomaar kennismaken en zeker geen vervelend verkooppraatje. Wij vinden het echt heel belangrijk dat er ook vóór er ook maar een foto wordt gemaakt, een goede klik is. Dat geeft vertrouwen bij jullie en komt uiteindelijk de foto's absoluut ten goede. 

Wij zijn heel blij met onze keuze en raden dan ook iedereen Trouwfotomakerij aan!
- Roxanne en Christophe

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Trouwfotomakerij - jullie trouwfotograaf voor de héle dag

Je vindt ons ook op:

Trouwfotomakerij - jullie trouwfotograaf voor de héle dag

Je vindt ons ook op:

Zoek in deze website

 

Trouwfotomakerij • Bollenhof 9 • 1911 DW Uitgeest
 06 - 111 02 999 WhatsApp
 info@trouwfotomakerij.nl
KVK 55752772 • BTW nr. NL002066322B15

Privacyverklaring  •  Algemene Voorwaarden