Alles over de kennismaking bij jullie thuis

Kennismaking aanvragen

Je trouwfotografen kiezen... hoe dóe je dat? Nou zo: 

Vergis je niet: je trouwfotografen zijn een heel groot deel van jullie trouwdag voortdurend bij jullie. Dan is het toch wel erg fijn als je het met die fotografen kunt vinden.

Daarom vinden wij het aan te raden om ons uit te nodigen om persoonlijk bij jullie thuis te komen kennismaken, óók als jullie nog helemaal niet hebben besloten of jullie ons gaan boeken. 

Kennismaken? Leuk! Vul dit formulier in en we nemen snel contact op.


Ornament

De klik: heel belangrijk

De dag is al spannend genoeg en dan is het best fijn om in elk geval die fotografen al eens te hebben gezien, ook al was dat al weer een tijdje geleden en relatief kort. Ook in weken vlak voor de bruiloft, waar wij toch ook vaak enkele keren contact met jullie hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het goed dat je al eens echt hebt kennisgemaakt. Dat maakt de communicatie toch weer wat makkelijker. 

Andersom geldt het natuurlijk ook, wij vinden het ook erg leuk om alvast een keer met jullie gesproken te hebben, om een idee te krijgen van wat voor bruidspaar jullie zijn. 

Vrijblijvend kennismaken met trouwfotomakerij - gewoon bij jullie thuis!

'We aim to please'

Naar een kennismaking nemen we verschillende complete trouwreportages mee die jullie kunnen bekijken, we nemen een voorbeeld mee van een trouwalbum en we kunnen uitgebreid aan jullie vertellen hoe we werken en wat jullie van ons kunnen verwachten.

Als jullie al een idee van een dagindeling hebben, zullen we die ook samen doornemen en daarbij kunnen we jullie vast nog wel wat nuttige tips en adviezen meegeven. Van jullie horen we dan weer graag al jullie wensen, vragen en verwachtingen, want we zullen altijd ons uiterste best doen om aan alles tegemoet te komen. 

Ornament

Ervaren vraagbaken

Gebruiken, wettelijke dingen, tradities, do's en don'ts, we hebben er heel veel van in ons hoofd zitten. Als we bij jullie op de koffie komen, vinden we het dan ook leuk om ook dat soort vragen te kunnen beantwoorden. 

Al met al is ons bezoekje meer dan zomaar kennismaken en zeker geen vervelend verkooppraatje. Wij vinden het echt heel belangrijk dat er ook vóór er ook maar een foto wordt gemaakt, een goede klik is. Dat geeft vertrouwen bij jullie en komt uiteindelijk de foto's absoluut ten goede. 

Yvette en Lennard
Yvette en Lennard We willen jullie nogmaals bedanken voor alles, en we raden Logo Trouwfotomakerij zeker aan! 2 top-fotografen!

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Klik op de fotostrook om veel meer voorbeelden van ons werk als trouwfotografen te bekijken.

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Utrecht, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament