Wij trouwen op een Waddeneiland. Waarom geldt de All-In-prijs dan niet?

Waarom geldt de All-In-prijs niet

als jullie op een Waddeneiland trouwen?

Bij het All-Day All-In pakket fotograferen we jullie héle trouwdag en dat betekent doorgaans dat de laatste veerboot terug naar het vasteland al is vertrokken als jullie feest is afgelopen en wij de spullen inpakken. Dat betekent dus dat we op het eiland moeten overnachten.

De extra kosten van de overtochten en de overnachting moeten we daarom wel doorberekenen. Neem vooral contact met ons op als jullie toch graag willen dat we jullie trouwdag op één van de mooie Waddeneilanden komen fotograferen, dan maken we een speciale offerte.

Kennismaking aanvragen
gratis en vrijblijvend, bij jullie thuis

Kayleigh en Pieter
Kayleigh en Pieter Van de eerste kennismaking tot de afhandeling was de communicatie perfect! Ook de foto's die wij hebben gekregen waren super mooi en van een goede kwaliteit.

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Klik op de fotostrook om veel meer voorbeelden van ons werk als trouwfotografen te bekijken.

Jullie mooiste dag verdient de mooiste foto's

Logo Trouwfotomakerij

Logo Trouwfotomakerij fotografeerde al vele bruiloften in o.a. Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Bloemendaal, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, 's-Gravenzande, Delft, Nootdorp, Montfoort, Papendrecht, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Utrecht, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Holten, Enschede, Heerlen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Den Helder, Harderwijk, Lemmer, Ouddorp... kortom we komen óveral. Ook bij jullie? Vraag snel een vrijblijvende kennismaking aan!

Ornament