Alles over het boeken van jullie trouwfotografen

Informatie over het boeken van Trouwfotomakerij voor jullie bruiloft

Jullie willen ons boeken. Wat leuk! Zo werkt het:

Jullie kunnen via deze website het aanvraagformulier invullen met alle (voor dit moment) relevante gegevens en dan nemen wij heel snel contact met jullie op om een afspraak te maken voor een kennismaking bij jullie thuis. Bij die kennismaking kunnen we al jullie vragen beantwoorden, jullie programma doornemen en advies geven over het bij jullie trouwdag passende Trouwfotomakerij-fotografiepakket.

Er is dan nog niets definitief, jullie zitten nergens aan vast.

Als jullie definitief besloten hebben dat wij jullie trouwdag gaan fotograferen, krijgen jullie een opdrachtbevestiging waarin nog eens precies op een rij wordt gezet wat jullie van ons kunnen verwachten. Zodra wij die opdrachtbevestiging getekend van jullie terugkrijgen en de aanbetaling is voldaan, is de boeking definitief en gaan we met jullie aftellen tot de grote dag!

Hoe lang van tevoren moeten we jullie boeken?

Wacht daar niet te lang mee. Het is helemaal niet gek om al een jaar van tevoren je fotografen te boeken. Er is ook bij bruiloften sprake van een 'seizoen', dat grofweg loopt van april tot september. Het kan dan behoorlijk druk zijn!

Ook als je een bijzondere datum hebt gekozen voor jullie bruiloft is het raadzaam echt op tijd de boekingen te doen.

Als je ons boekt, reserveren we niet alleen jullie trouwdag zelf, maar plannen we ook tijd in voor de voorbereidingen en natuurlijk de nabewerkingstijd van jullie trouwreportage. Bovendien betekent een boeking voor ons ook dat we voor de dagen direct ná de boeking sowieso geen boeking meer accepteren. We willen elk bruidspaar de aandacht geven die het verdient en dat kan niet als je moe van een reportage de dag ervóór aan de volgende begint. 

Moeten we bij het boeken aanbetalen?

Wij berekenen bij de ondertekening van de opdrachtbevestiging direct een niet-terugvorderbare aanbetaling van € 250,-. Dit bedrag krijgen jullie niet terug als de boeking wordt geannuleerd (en dus niet alleen uitgesteld). Dit omdat wij jullie trouwdatum én de dagen erna reserveren voor het maken, selecteren en nabewerken van jullie trouwreportage.

Voor die dagen nemen wij dan ook geen andere boekingen aan. Als dan een bruiloft wordt geannuleerd, hebben wij ten onrechte de genoemde dagen voor jullie vrijgehouden en geen andere boekingen aangenomen. Vandaar dat wij op dat moment de aanbetaling als vergoeding voor misgelopen opdrachten beschouwen. 

Als een bruiloft wordt uitgesteld, is er niets aan de hand. Wij gaan er vanuit dat onvoorziene omstandigheden een uitstel noodzakelijk kunnen maken. Mochten wij op jullie nieuwe datum niet beschikbaar zijn, dan wordt de aanbetaling teruggestort. 

Kennismaking aanvragen
gratis en vrijblijvend, bij jullie thuis

Pimvipha en Sander Amazing marvelous photos!
- Pimvipha en Sander

Klik hier voor de uitgebreide recensies

Trouwfotomakerij - jullie trouwfotograaf voor de héle dag

KVK 55752772
BTW nr. NL002066322B15

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Alle foto's op deze website zijn gemaakt door Trouwfotomakerij en mogen niet zonder toestemming elders worden gebruikt.

Trouwfotomakerij - jullie trouwfotograaf voor de héle dag

Trouwfotomakerij • Bollenhof 9 • 1911 DW Uitgeest
 0251 - 82 97 23 WhatsApp
 info@trouwfotomakerij.nl
KVK 55752772 • BTW nr. NL002066322B15

Online galleries door

Pic-Time Professional Galleries
Privacyverklaring  •  Algemene Voorwaarden